cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A10s ekran hassasiyet sorunu

(Topic created on: 11-13-2020 05:50 PM)
1154 Views
HaşimA22
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Vu sorunu önceden bir çok defa paylaştım ama çözüm alamadım koruyucuyu da çıkardım yinede hala algılamada sorun var "yanlışlıkla dokunma koruması" da kapalı ne yapabilirim?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba HaşimA10s,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Cihazınızın yazılım sürümü güncelse ve Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-İnteraktif Kontroller-Dokunmatik Ekran" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

0 Likes
9 Comments
mfurknka
Expert Level 1
Galaxy A
Dokunma hassasiyetini açabilirsin. Kalıcı bir çözüm olmaz ama idare edecektir.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Eğer cihazınız da dokunma hassasiyeti ayarı olsa o zaman onu a açarak sorunu çözebilirdiniz ama bu yok maalesef ama samsung members üzerinden soru sor kısmından öneri olarak yollarsanız bunu belki güncelleme ile verilir onun dışında galiba bu sorunu çözecek birsey bilmiyorum belki yanlışlıkla dokunma korumasını kapatırsanız düzelebilir.

Eğer yorumum işinize yaradı ise sağ üstten çözüm kabul ederseniz çok sevinirim teşekkürler iyi akşamlar.
HaşimA22
Expert Level 5
Galaxy A
yanlışlıkla koruma uygulaması zaten kapalı açıkken bi halta yaradığı da yok kulaklığın kablosunu algılıyor benim parmağı algılamıyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Sen o zaman hem dediğim öneriyi hemde dokunmatik ve yanlışlıkla dokunma koruması sorunu ile ilgili hata raporu yolla belki yazılımla düzelir
0 Likes
Cagri9
Active Level 5
Galaxy A
bi saniyede kulaklıkla sensör ayrı yerlerde kabloyu nasıl algılıyor obürlerinden dediği gibi belki sensörde bir sorun vardır
0 Likes
HaşimA22
Expert Level 5
Galaxy A
hayır öyle değil kablolu kulaklık kullanıyorum ben kablo uzun biraz bazen ekrana değiyor ve algılıyor
Cagri9
Active Level 5
Galaxy A
haaa pardon ya yanlış anlamışım
0 Likes
HaşimA22
Expert Level 5
Galaxy A
hiç önemli değil bende yanlış anladığım çok oluyor :)
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba HaşimA10s,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Cihazınızın yazılım sürümü güncelse ve Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-İnteraktif Kontroller-Dokunmatik Ekran" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD​

0 Likes