Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Sürekli kontrol ediyorum bilgi olan varmı View Post
.. View Post
Boyle bir uygulamada oturum açmış gözüküyorum ne olduğunu bilen var mı ? Silinebilir ise nasıl silinir? Üstten ikinci herhangi bir açıklama yok devre... View Post
A24, Arka kapak ve çerçeve değişimini samsung teknik servisinde yaptırmalı miyimYaptırsam kaça patlar View Post
Neden düşük çıktı antutu acaba güvenlik sürümlerinden felan mı kaynaklı ki? View Post
Sizce ram Plus kullanılmalı mı kullanılmamalı mı? View Post
Herkese tekrardan merhaba artık allah rızası için ocak güncellemesi yayınlansın oyun oynamamı bile etkiledi oyun içi satın alma işlemi yapamıyorum... View Post
A55'in arayüzde yavaşladığını hissetmeye başladım. Uygulamaya basıpta algılama hızı vs. Yoksa bana mı öyle geliyor ama yavaşladığını hisstemeye... View Post
Storyleri izliyorum indirmeyin virüslü falan diyorlar bu tarz uygulamalar apklar için doğruluk payı nedir banka hesaplarını falan boşaltıyormuş View Post
User | Likes Count |
---|---|
603 | |
460 | |
381 | |
316 | |
252 |
User | Count |
---|---|
30 | |
16 | |
13 | |