cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A34 Dokunmatik Sorunu

(Topic created on: 05-14-2024 11:13 PM)
698 Views
Anka_23
Active Level 4
Options
Galaxy A
Bazen dokunmatik elimi algılamıyor bazende sapıtıyor kendi kendine dokunuyor daha 1 yılı dolmadı üstelik bu sorunu yaşayan benim gibi dahası var. Sanırım sorun kronik alacaksanız göz önünde bulundurun ekran çok kalitesiz. Koruyucu olmadan kullanıyorum şuan değişen hiç birşey yok hassasiyet kapalı.
12 Comments
SercanDemir61
Active Level 7
Galaxy A
Var Ama Kabul Etmiyorlar Sorunu Acaba Diyorum Güncellemeden Dolayı Mı Bu Sorun Var Sonuç Olarak Süper Amoled Kalitesiz Gibi Olmama Durumu Yok
Anka_23
Active Level 4
Galaxy A
Sanmam 5.1de de bu sorun vardı ekran kaliteli olabilir ama dokunmatik panel aşırı kalitesiz bence. Genelde oyunlarda oluyor bu ama sorun şöyleki defalarca dokunmama rağmen okumuyor ama animasyonu görebiliyorum. Dokunduğumu görebiliyorum kabul etmiyor gibi sanki bazende saçma sapan yerlere dokunuyor.
Mücahit06
Active Level 7
Galaxy A
Aynısı bende de var telefon s23 fe nedenini bilmiyorum servise verecem
0 Likes
SercanDemir61
Active Level 7
Galaxy A
Versen Bile Misal Yeni Aldın Diyelim Kabul Etmiyor Bence Dava Açılması Lazım Samsunga
0 Likes
Mücahit06
Active Level 7
Galaxy A
Hocam bundan 2 3 sene önce m21 kullanıyordum amoled yanığı vardı onun için verdim ücretsiz olarak; ekranı, pil, ve sarj soketini değiştirip üstüne yazılım atmışlar bilmiyorum bizim burada bayağı ilgililer servis konusunda
0 Likes
SercanDemir61
Active Level 7
Galaxy A
Süper AMOLED ekranlarda yaşanan kronik dokunmatik sorunları, genellikle donanımsal veya yazılımsal hatalardan kaynaklanır. Bu tür sorunlar, ekranın dokunmatik hassasiyetinde azalma, yanıt vermeme veya yanlış algılama gibi belirtilerle kendini gösterebilir¹.

Sorunun çözümü için bazı adımlar şunlar olabilir:
- **Yazılım Güncellemeleri**: Cihazınızın en son yazılım güncellemelerini aldığından emin olun. Bazen yazılımsal hatalar, güncellemelerle düzeltilebilir².
- **Ekran Koruyucu Kontrolü**: Eğer ekran koruyucu kullanıyorsanız, bunun dokunmatik sorunlara neden olup olmadığını kontrol edin¹.
- **Fabrika Ayarlarına Dönüş**: Cihazınızı fabrika ayarlarına döndürmek, yazılımsal sorunları çözebilir. Ancak bu işlem öncesinde verilerinizi yedeklemeyi unutmayın³.
- **Teknik Servis**: Yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, cihazınızı bir teknik servise götürmek en iyi çözüm olabilir. Donanımsal bir sorun varsa, profesyonel bir onarım gerekebilir³.

Eğer cihazınızda yaşadığınız dokunmatik sorunlar devam ediyorsa ve yukarıdaki adımlar çözüm sağlamıyorsa, cihazınızın garanti durumunu kontrol ederek yetkili bir servisle iletişime geçmek en doğru adım olacaktır¹.

0 Likes
MEHMET58
Active Level 10
Galaxy A
Hassasiyet tam tersi açık olucak hocam daha hızlı tepki verir o şeklde ekran
0 Likes
Anka_23
Active Level 4
Galaxy A
Açıkkende oluyor.
0 Likes
SercanDemir61