- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
12-27-2020
07:20 PM
(Last edited
12-27-2020
07:25 PM
by
user0000011111
) in
Merhaba a50 almistim 1 sene once. Hicbir sekilde oyun oynamadigim film vs izlemedigim halde asiri isinma deyip uygulamalari kapatıyor sonra teli kapatıyor veya sarji dolarken durduruyor. Neden böyle oluyor bilgisi olan veya yasamis sorunu cozmus biri varsa yardim edebilir mi samsungun dedigi gibi fabrika ayarlarini sifirladim ama nafile...
Solved! Go to Solution.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-27-2020 07:25 PM (Last edited 12-27-2020 07:27 PM ) in
Galaxy ABen 18 aydır kullandım A50 cihazını böyle bir sorunla karşılaşmadım sana tavsiyem
Durumun incelenebilmesi için samsung yetkili servise vermenizi tavsiye ederim bir kontrol sağlansın cihaza uzman ekip tarafından donanımsal bşr sıkıntı olabilir cihazda
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-27-2020 07:26 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-27-2020 07:28 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-27-2020 07:28 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-27-2020 08:07 PM in
Galaxy Akapamayı denesene bi.
yerinde olsaydım cihaza Hard reset atıp kurulumunu yeniden yapardım
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-27-2020 09:36 PM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-28-2020 12:43 AM in
Galaxy AMerhaba muhElcin,
Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Bu durum için cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;
1. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Bu Telefonu Yedekle bölümüne bastığınızda, Samsung bulut hesabınıza verileriniz yedeklenmiş olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/
Not: Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir.
Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/
Teşekkürler.
MOD