?? View Post
?? View Post
Dkdkdj View Post
Ya arkadaş A54 var bende telefonu 7.0 güncelledim şarjı hızlı bitmeye başladı şarja takıyom baya hızlı şarj oluyor anlamadım ben bu işi arkadaş... View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Yeni güncelleme ile video kaydında müziğin kapanmayacağını söylemişlerdi. O özellik yok mesela . View Post
En Unutamadığınız ve sizdeki yeri ayrı olan Samsung Telefonunuz hangisiydi ? Benim 2010 yılında aldığım GT C3530. View Post
CheckFirm'de güncelleme geri çekilmiş olarak gözüküyor peki güncellemeyi yapanlara ne olacak düzeltme güncellemesini mi bekleyeceğiz View Post
Arkadaşlar A55 cihazımda parmak izi okuma sorunu var. Sürekli iki yada üçüncü dokunuştan sonra açıyor. Bunun bir ayarı yok mu ? View Post
One ui 7 kurdum niye CYD1 de bu? (Önceden DYE7 di bugün baktım CYD1 olmuş ancak yazılım güncellemesine bakıyorum, güncel diyor...) Ya hata yada... View Post
A34 one ui 7 güncellemesi geri çekildi View Post
Sessize alma View Post
Sonunda geldi, tarihi normalde 7 Temmuz'a geciktirmişlerdi ama bu sefer erken geldi. Samsung şaşırttı 😅 View Post
User | Likes Count |
---|---|
2535 | |
980 | |
874 | |
786 | |
661 |
User | Count |
---|---|
101 | |
48 | |
39 | |