cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Şarj

(Topic created on: 04-02-2023 09:03 PM)
206 Views
GalaxyA733
Active Level 3
Options
Galaxy A

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum cihaz A73 şarj en fazla 98 oluyo 100 olmuyor nedenini bilen varmı dolmasına 1 dk gösteriyor ama asla 100 olmuyor neden bilen varsa yazarsa sevinirim ?

8 Comments
ygtknca
Active Level 10
Galaxy A
Ne kadar bekledin peki
0 Likes
ygtknca
Active Level 10
Galaxy A
Hiçbir şekilde olmadı mı
0 Likes
GalaxyA733
Active Level 3
Galaxy A
Çok aşırı beklemedim ama normal bir şekilde bekledim
0 Likes
ygtknca
Active Level 10
Galaxy A
Bi eklesene şöyle yarım saat hiç olmadı 1 saat orada 2 dk yazıyor diye illa ki 2 dk da o kısım dolucak değil batarya sağlığı azaldıkça bu tarz durumlar yaşanır benim eski redmi note 8 de 99-100 arası yarım saat sürüyordu sen düşün ve bugüne kadar aldığım her cihazda batarya sağlığı düştükçe öyle oldu
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bataryayı 0 olana kadar kullanın.Sonra kapalı halde şarja koyun.Şarj %100 oldugunda cihaz ön belleklerini silin,ram temizlemeyi çalıştırıp yeniden baslatın ve normal bir şekilde kullanın.Sonrasında şarj %10'a kadar kullanıp,ön bellek temizleyin ve yeniden baslatıp en çok kullandıgınız uygulamalara bir kere girip çıkın çünkü cihaz en çok kullandıgınız uygulamalara göre optimize olur ve sonra ram temizleyip şarja takın ama şarjda kullanmayın.
SAMET-A23
Active Level 9
Galaxy A
85ten sonra yavaş oluyor ztn bence bekle biraz daha öle dene
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ayarlar genel yönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla.
Bölümünden cihazı sıfırlayın.
Sıfırlamadan önce önemli veri Varsa yedekleyin resim video ses dosyası gibi. Sorunumuzun çözülmediği durumunda yetkili serviste cihazı kontrol ettirin. Servis hakkında bilgi almak için Samsung destek hattını arayın. 4447711
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba GalaxyA733,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması içerisinden " Destek > Geri bildirim gönder başlığı > Hata Raporları bölümünden sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte '' Gönder '' butonuna basınız. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes