cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy A

Nowbar ı şeffaf ayarlanabilir mi  View Post

Pil

Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz  Nasıl? View Post

Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi?   View Post

Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post

Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post

One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post

İyi akşamlar babamla aynı cihazı kullanıyoruz ve bir kaç gündür ekranında bir problem var ekran kapalıyken yani aod de iken bildirim geldigi an üstte... View Post

Merhabalar, yaklaşık 10 gündür yokum önceki posttan bilirsiniz telefon gitmişti fün telefonun içiçini açmaya karar verdim. Açtım her şeyi çıkardım... View Post

Arkadaşlar Oyun vs. Oynamak için bir telefon arıyorum.Samsung Galaxy S24 fe mi yoksa poco X7 pro mu batarya benim için çok önemli değil istediğim şey... View Post

Arkadaşlar yeni zil seslerini ve mesaj tonlarını nereden bulabilirim? Bunu için Samsung'un geliştirdiği bir uygulama mevcut mu? View Post