Original topic:

Şarj Sorunu

(Topic created on: 05-10-2025 03:19 PM)
169 Views
imblue
Active Level 5
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde Nisan ayı güncellemesinden sonra şarjımın çok hızlı bittiğine air bir konu açmıştım. Sağolsun bazı arkadaşlar Wipe cache yapmamı önerdi, ben de yaptım lâkin bir faydasını görmedim. Şarjım yine çok hızlı bitiyor. Yani bir güvenlik güncellemesi bu kadar **bleep** yaratabilir mi anlamadım? Bu sorunu çözmek için neler yapabilirim acaba? Cihazım Galaxy A53

6 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Wipe cacheyle düzelmediyse, yeni güncelleme beklemeniz gerek. (Sıfırlayadabilirsiniz isterseniz)
imblue
Active Level 5
Galaxy A
Umarım gelecek güncelleme daha beter yapmaz. Resmen artık güncelleme yapmaya korkuyorum. Sanırım One Ui 7 yüklemeyeceğim gelirse.
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
One ui 7 gelince kullanıcı deneyimlerine bakın. Ona göre yüklersiniz🙏
imblue
Active Level 5
Galaxy A
Öyle yaparım ama büyük güncelleme sonuçta, samsung bir çok şeyi değiştirdi ve bunun rayına oturması için bayağı bir zaman geçmesi gerek. Bu yüzden belki Oneui 7.1 gelirse belki düşünürüm ama direkt güncelleme yapmayı asla düşünmüyorum. Bir güvenlik güncellemesiyle bu hale gelen cihaz yazılım güncellemesiyle sanırım bayağı sorun çıkarır.
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
One ui 7.1 gelmeyecek hocam. Direkt ui 8 gelicek. (Twitterde bulabilirsiniz Açıklamayı)
imblue
Active Level 5
Galaxy A
Sanırım o zaman ben 8'i bekleyeceğim. 😂