cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Şarj sorunu

(Topic created on: 06-09-2024 01:04 AM)
241 Views
EnesKonacoglu
Active Level 3
Options
Galaxy A
Öncelikle iyi geceler.Ben A34 kullanıyorum ve önceki telefonuma göre şarjı 5 kat daha hızlı bitiyo anlamadığım şekilde 1 günde 2 veya 3 kere şarja takmak zorunda kalıyorum bu sadece bende mi böyle yoksa başka A34 kullanıcılarında da mı böyle yardımcı olabilecek var mı? Teşekkürler 
10 Comments
Deniz7
Active Level 6
Galaxy A
A54 kullanıyorum ben de benim telefonum da hızlı bitiyor 2 günde 3 kere falan şarj ediyorum. Şarjadyekn oynamıyorum genellikle always on displsy açık ve 120 hz de kullanıyorum. Şarj korumam açık en fazla yüzde 80 e kadar şarj ediyor. Ama sanırım havalar ısındıkça şarjın dayanma süresi de azalıyor. Telefon ısındığı için galiba
EnesKonacoglu
Active Level 3
Galaxy A
bende örneğin bugün güç tasarrufuna aldım Aod kapalı 60hz parlaklık en kısıkta yine 60'dan 50'ye çok hızlı indi
Deniz7
Active Level 6
Galaxy A
Kışın gene aynı şekilde kullanıyordum telefonu aynı yoğunlukta bu kadar hızlı düşmüyordu bence dediğim gibi telefon arka planda hem kendini soğutmayı hem optimize etmeye çalıştığı için yoğun enerji kullanıyor. Isındığı zaman klimaya tutup kendim soğutıyorum ben
EnesKonacoglu
Active Level 3
Galaxy A
Doğru diyorsun olabilir
Galaxy A
Bende galaxy A34 5G kullanıyorum bende ani şarj azalması olmuyor makul seviyede harcıyor şarjı
Galaxy A
Bendede aynı
ozan59
Active Level 5
Galaxy A
Ayni sorun bendede var 4 saat uzeri ekran suresi alamiyorum
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy A
marka bu istediğini yapmamadıgı veya yapmadıgı için üretilen çözüm yolları bunlar🤗.Sen bilirsin,umarım beklediğin yazılım gelir ki benim paylastıgım arka plan yükü azaltma,ram ve işlemci kullanımını durdurma/azaltma,veri akışını sadece izin verilenlerin kullanımına açma ve bunlar cihazın donanımına etki etmiyor,cihaz yine aynı cihaz.

bunları dene,faydası olur.

Bunların faydası olur.

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Sadece-öneri-hepsini-yapmak-zorunda-değilsiniz/td-p/151...

Cevaplarımı çözüm olarak işaretlersen memnun olurum.
Lacivert
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba EnesKonacoglu,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Pil Durumu" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin. 
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın. 
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin. 
• Gereksiz uygulamaları kapatın. 
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
 • Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın. 
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın. 
• Arka ışık süresini azaltın. 
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD