cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

ışık sızması vs

(Topic created on: 02-18-2023 06:05 PM)
259 Views
Can2189
Active Level 6
Options
Galaxy A

image

Dün konu açmıştım ama görsel yoktu şimdi ekledim.Ekranın kenar kısmında çerçeve boyunca beyaz iz oluştu çentiğin altındada görebilirsiniz izi.Daha çok beyaz gri ekranlarda belli oluyor ama siyahta belli belirsiz. Nedir bu varmi başına gelen ? Darbe sıvı vs olmadı bu arada.Amoled ekran değil onuda belirteyim.
18 Comments
Galaxy A
Benim kutudan cıkısı böyle ne yapacam vermem garantiye a7lite verdik daha peter geldi s6lite aldık **bleep** da var versem daha kötü gelecek
Can2189
Active Level 6
Galaxy A
Birde boyle bir durum var aynen kasa ekran vs bir kere açildimi eskisi gibi olmuyor malesef
Emir-S22
Expert Level 5
Galaxy A
Lcd ekranlarda aydınlatma için ledler bulunur bu daha dün kutudan çıkardığım tab a7lite dada var servis ekran değişimi yapar ama gene olabilir
Galaxy A
Evet aynen kardeşim uğrasmaya deymez
Emir-S22
Expert Level 5
Galaxy A
samsung ekran üreticisi güya iphone 11 de lcd neden onda böyle bi sorun yok ipadlerde lcd neden böyle bi sorun yokta iphone ekranı üreten samsungta var diye sormak lazım asıl
Galaxy A
Evet samsung baştansağma işler yapıyor biz gibi fakir ülkelere mallarını kusurl7 olanları gönderiyor ona görede garanti var insanı bezdiriyor uğrasmak isteyen yok bunu samsung hep yapıyor sorunlu malları türkiye de
Emir-S22
Expert Level 5
Galaxy A
globaldede tepki alıyor sadece türkiyeye değil
Can2189
Active Level 6
Galaxy A
Servisin kesin cozum olacagini bilsem goturecegimde basima gelecegi biliyorum garanti dışı birmak icin ugrasacaklar sinirlerimi ziplatacaklar kullanima engel olmadigi icin kalsin boyle bir ara servis tarafina yolum duserse bi zorlarim artik ama 1 senede darbe olmadan bu hale gelmesi komik
Emir-S22
Expert Level 5
Galaxy A
hayalet ekran vs garantiye giriyor buda girer