cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Işık sızması

(Topic created on: 01-26-2024 01:35 AM)
610 Views
Melih_S24FE
Expert Level 1
Options
Galaxy A
Arkadaşlar sste de gördüğünüz gibi parlaklık en kısıktayken ekranın en üstünde ve yanlara doğru ışık sızmaları var, normal mi sizinde böyle mi? Annemin a34ünde de sızmaların yerleri birebir ayrı normal mi bu durum? Memberste paylaşınca damla kameranın etrafı gözükmüyor fakat en üste dikkatli bakarsanız belli oluyor.

image

11 Comments
Melih_S24FE
Expert Level 1
Galaxy A
Bu arada ekran siyahken hicbir sorun yok gram sızma yok, renk açıldıkca sızmaya başlıyor.
fb007
Active Level 6
Galaxy A
Dostum ilk önce ss den anlayamayız. Benim bildiğim ışık sızması siyah ekranda daha çok belli olabilir. Eğer bu sızma dedigin olay bildirim panelini aşağı çekince oluyorsa o bildirim panelini açınca arka fonu bulaniklastirmasindan kaynaklı olabilir
Melih_S24FE
Expert Level 1
Galaxy A
Çok ince sste belli oluyor üst kısımda, evet siyahta asla olmuyor bu durum, açık renkte oluyor fakat tam ekran tüm uygulamalarda siyah dışı renklerde oluyor bu yani efekt vs değil.
0 Likes
fb007
Active Level 6
Galaxy A
Göz rahatlığı kalkanını kapattım ssdekiyle benzer benimki de. Onu diyebilirim
fansema
Active Level 8
Galaxy A
Ekrandan kaynaklı sorun varsa sste belli olması imkansız
0 Likes
Melih_S24FE
Expert Level 1
Galaxy A
O zaman yazılımsaldır cünkü değer cihazda da böyle aynı zamanda sste belli oluyor fakat members tam koymuyor ssi yukarısı gözükmüyor maaselef.
0 Likes
SukruCil
Active Level 7
Galaxy A
Ilefliyen sürede 6.1 sürümü çıkacak öylelikle düzelir inşallah benimde ekran sararma okuyor bağzı videolarda inşallah bu sararma olayını ve senin o dediğin ışık sızmasını 6.1 android sürüm güncelemesinde düzeltirler
0 Likes
Melih_S24FE
Expert Level 1
Galaxy A
Umarım düzelir:)
0 Likes
ens07
Active Level 5
Galaxy A
Eğer telefonu yeni almışsanız servise gösterin, ben note 8 i sıfır aldığımda kenarlardan ışık sızması vardı, makine hatası gibi birşey, garantiden değiştiriyorlar
0 Likes