cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

ışık sızması vs

(Topic created on: 02-18-2023 03:59 PM)
734 Views
Can2189
Active Level 6
Options
Galaxy A

image

Dün konu açmıştım ama görsel yoktu şimdi ekledim.Ekranın kenar kısmında çerçeve boyunca beyaz iz oluştu çentiğin altındada görebilirsiniz izi.Daha çok beyaz gri ekranlarda belli oluyor ama siyahta belli belirsiz. Nedir bu varmi başına gelen ? Darbe sıvı vs olmadı bu arada.Amoled ekran değil onuda belirteyim.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Cihazınızı yetkili servise götürüp kontrol ettirin. Servis için müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alın. 4447711

View solution in context

18 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Cihazınızı yetkili servise götürüp kontrol ettirin. Servis için müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alın. 4447711
Galaxy A
Kırılmaz cam dan dolayı olabilir mi çünkü ben parmak izi okunurken yandan görünüyor ışık o yüzden söyledim belki sendede olur
Can2189
Active Level 6
Galaxy A
yok hocam kirilmaz camdan degil tam olarak saat,wifi vs onlarin ustunden basliyor iz.Kirilmaz cam daha yukarda kaliyor.
Galaxy A
Dedim bu ekran kanaması SmartSelect_20230217_120018_Gallery_1000044592_1676624418.jpg
Can2189
Active Level 6
Galaxy A
Servis buna normal diyorsa hiç ugrasmiyim ozaman
Galaxy A
Seninde mi böyle gözüküyor ben göndermedim yabancı ülkelerde arastırdım bu sorun değil garantiye girmez bu lcd ekranın doğal yapısı demisler s6 lite kullananlara ya böyle kullanın yada iade edin burda iade etmek en zor iş uğrasmakdansa sinir olmakdansa kullan gitsin çok rahatsız etmiyorsa
Can2189
Active Level 6
Galaxy A
Bende alt taraf haric 3 kenarda oluştu bu iz.Sende sadece altta sanırım.Bunlara kanamamı denir ışık sızmasımı denir ne denir bilmemde bunlar normal falan değil baya baya hata ama seninde dedigin gibi servise gidip sinir bozmaya gerek yok gittigi yere kadar artik dokunmatikte bir problem yok
Galaxy A
Kafana takma ölümlü dünya da hayat kısa 😀👍
Can2189
Active Level 6
Galaxy A
Bu yoktu ama 3 gun once bir anda ortaya cikti 1 senelik telefon daha.Artik dahada belirginleşirse servise başvururum.