cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

İnternet paylaşım sorunu

(Topic created on: 04-10-2022 04:15 AM)
488 Views
dnzyldrm
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Arkadaşlar WiFi Bluetooth mobil erisim acilmiyor hep kapalı durumda ne yapmaliyim

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
Merhaba
Sorunuzu açıklayıcı bir biçimde anlatır mısınız rica etsem? Wi-Fi ve Mobil Verinin açılmadığından söz etmişsiniz ama bunu paylaşabilmeniz için ikisinden birine ihtiyacınız var.
Eğer söz ettiğiniz şey Wi-Fi, Bluetooth ve Mobil Veri'nin Quick Panel'den (bildirim panelinden) açılmaması ise telefonunuzu verilerini yedekleyerek sıfırlayabilirsiniz. Sorun çözülebilir.
Daha basit bir çözüm için telefonunuzu yeniden başlatmayı deneyin 😀
Teşekkürler, iyi geceler dilerim

View solution in context

Solution
Galaxy A
Ayarlar - genel yönetim - sıfırla - ağ ayarlarını sıfırla yapıp telefonu yeniden başlatın Düzelmezse cihazı yedekleri alıp fabrika ayarlarına sıfırlayın Sorun hala devam ediyorsa burdan yardım al bölümünde tanılamadan ilgili testleri yapın ve duruma göre bir Samsung yetkili servisine başvurun

View solution in context

0 Likes
2 Comments
Solution
Galaxy A
Merhaba
Sorunuzu açıklayıcı bir biçimde anlatır mısınız rica etsem? Wi-Fi ve Mobil Verinin açılmadığından söz etmişsiniz ama bunu paylaşabilmeniz için ikisinden birine ihtiyacınız var.
Eğer söz ettiğiniz şey Wi-Fi, Bluetooth ve Mobil Veri'nin Quick Panel'den (bildirim panelinden) açılmaması ise telefonunuzu verilerini yedekleyerek sıfırlayabilirsiniz. Sorun çözülebilir.
Daha basit bir çözüm için telefonunuzu yeniden başlatmayı deneyin 😀
Teşekkürler, iyi geceler dilerim
Solution
Galaxy A
Ayarlar - genel yönetim - sıfırla - ağ ayarlarını sıfırla yapıp telefonu yeniden başlatın Düzelmezse cihazı yedekleri alıp fabrika ayarlarına sıfırlayın Sorun hala devam ediyorsa burdan yardım al bölümünde tanılamadan ilgili testleri yapın ve duruma göre bir Samsung yetkili servisine başvurun
0 Likes