- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
01-12-2023
08:20 PM
(Last edited
01-12-2023
08:30 PM
by
Yeşilırmak
) in
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Ben iki hafta önce aldığım A53 telefonum ile ilgili bir sorun çözümü için paylaşım yapıyorum. Beni rahatsız eden konu telefonun özellikle İnternet bağlantısı bulunan uygulamalarda kasma sorunu. Basit bir örnek verecek olursam ; Twitter da gezinirken sayfayı biraz hızlı şekilde yukarıya kaydirdigimda telefon anlam veremediğim şekilde kasiyor. Ayrıca internetten (özellikle tarayıcı da ) herhangi bir oyun oynarken yine kasiyor. Benim yapmam gereken bir ayar mı var? Yani çünkü 8gb Ram lik bir cihaz bu. Benim eski (2017 de almıştım) 6gb Ram olmasına rağmen hala canavar gibi çalışıyor. Buna yapılabilecek birsey yoksa gerçekten hayatımda bir daha asla hiçbir Samsung cihazı kullanmayacağım. Bilgilerinizi,tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-12-2023 08:29 PM in
Galaxy ASamsung members> destek> hata raporları> çıkan sayfa içerisinden uygun hata seçeneğini seçip tıkla> çıkan sayfa içerisine cihazınız ile ilgili yaşamış olduğunuz bütün sorunlarınızı ayrıntılı bir şekilde yazıp sorununuzun sıklığına seçip hata raporunu gönderin.
Yetkililer cihazınızı kontrol ettikten sonra size yazılı bir mesaj atarak Samsung members uygulaması üzerinden geri dönüş sağlayacaklardır.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-12-2023 08:22 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-12-2023 08:23 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-12-2023 08:24 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-12-2023 08:26 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-12-2023 08:28 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-12-2023 08:28 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-12-2023 08:34 PM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-12-2023 08:29 PM in
Galaxy ASamsung members> destek> hata raporları> çıkan sayfa içerisinden uygun hata seçeneğini seçip tıkla> çıkan sayfa içerisine cihazınız ile ilgili yaşamış olduğunuz bütün sorunlarınızı ayrıntılı bir şekilde yazıp sorununuzun sıklığına seçip hata raporunu gönderin.
Yetkililer cihazınızı kontrol ettikten sonra size yazılı bir mesaj atarak Samsung members uygulaması üzerinden geri dönüş sağlayacaklardır.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-12-2023 08:43 PM in
Galaxy A