?? View Post
?? View Post
Dkdkdj View Post
Ya arkadaş A54 var bende telefonu 7.0 güncelledim şarjı hızlı bitmeye başladı şarja takıyom baya hızlı şarj oluyor anlamadım ben bu işi arkadaş... View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Blur açıyorum ama ana ekranda blur olmuyor sizdede bu sorun varmı View Post
Uneuı 6.1 de en çok 568k gördüm yanılş hatırlamıyorsam View Post
Arkadaşlar android 15 ve one ui7 güncellemesini kurdum fakat şarjım çok hızlı bitmeye başladı. Önceki sürümde aktif olarak kullansamda utanmasa 2 günü... View Post
telefonum Samsung a32 Ve en son Haziran 2023te google guvenlik guncellemesi olmuş guncelle denetle diyorum guncelleme bulamiyor ama ayarlarda... View Post
Selamlar,A73 telefonum var koruma camı kırıldı çıkardım 3 4 gündür koruma camsız kullanıyorum.Normalde ekran tertemiz 3 senedir hep koruyarak... View Post
Cihazım a35 Güncelleme sonrası (one uı7) telefonuma bazı uygulamalardan bildirim gelmiyor Facebook mobil bankacılık vs. Bildirimler açık bütün izinler... View Post
Arkadaşlar ne zaman a34 de buglari düzeltecek güncelleme gelecek View Post
Yeni gelen ui7 ile cihazım yavaş şarj olmaya başladı. Farklı adaptörler ile de denedim. Başka boyle problem yaşayan var mı ? View Post
120 hz, genellikle sosyal medya kullanımı. Bluetooth ve nfc acık, bluetooth'tan baya müzik dinlendi. View Post
Yeni gelen not özelliği varya Spotify ile eş zamanlı bir hesabımda var diğerinde yok tahmini ne zaman gelir View Post
User | Likes Count |
---|---|
2389 | |
921 | |
889 | |
733 | |
696 |
User | Count |
---|---|
88 | |
35 | |
31 | |