Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Benim telefonum S24FE ve 25W destekliyor, P4250 20.000 mAh ve 45W destekliyor fakat Kablosuz Sarj özelliği yok. EB-U2510 10.000mAh ve 25W... View Post
Resimlerdeki aşamaları yaparak silebilirsiniz. Bu arada bu rehber için tekrar hesap açıp sildim. View Post
Samsung, Galaxy S23 serisi için Android 15 tabanlı One UI 7.0 güncellemesini Güney Kore’de başlattı. Güncellemenin yakında diğer ülkelere de verilmesi... View Post
Gönderi silindiği için tekrar açıyorum. IBAN'ı falan sansürlemek zorunda kaldım. Hesaba para yüklerken bankanın Fibabanka olduğunu gördüm.... View Post
Bir daha Samsung ALMAM . S24 ultra Son olacak . View Post
Bixby'e Türkçe dil desteği istiyoruz. (Yazımızın üçüncü günü.) Umuyoruz yazılarımızın bir etkisi olur ve bir açıklama gelir. (Gelmezse... View Post
Numaraları sim karta aktardığım zaman acil numara ekleyemiyorum, numaralar görünmüyor. Gmail'e aktardığım zaman sorunsuz bir şekilde... View Post
Samsung Resmî(!) Yazılım Güncelleme Politikası (2025 Sürüm)1. Güncelleme Sınıflandırması: Samsung cihazları, güncelleme önceliğine göre üç kategoriye... View Post
Herkesin kulağında bundan var sizce nasıl kulaklık? View Post
Notlardaki bu seçimin, Galaxy AI'daki gibi olması veya yenilenmesi daha estetik olur diye düşünüyorum. Ayrıca, klasör görünümüne de... View Post
User | Likes Count |
---|---|
873 | |
711 | |
625 | |
550 | |
464 |
User | Count |
---|---|
27 | |
19 | |
15 | |