Original topic:

🇹🇷 》 Bixby'e Türkçe dil desteği istiyoruz.. #3

(Topic created on: 04-22-2025 04:04 PM)
275 Views
LordTaiLo
Expert Level 1
Options
Diğer

image

Bixby'e Türkçe dil desteği istiyoruz. (Yazımızın üçüncü günü.)

Umuyoruz yazılarımızın bir etkisi olur ve bir açıklama gelir. (Gelmezse devam edeceğimden emin olabilirsiniz, Samsung.)

image

Yıl olmuş 2025, artık Türkçe dil desteği gelmeli ve50.000, 60.000, ..., 80.000 TL+'lık cihazlardan bahsediyoruz. Lütfen sesimizi duyun, bu kısıtlamaları hak etmiyoruz.

Artık dil desteği gelmeli.

Mesaj olarak yazmak isteyenler:
Merhabalar, 

Bixby'e Türkçe dil desteği istiyoruz. (Yıl 2025 olmasına rağmen hala dil desteği vermemeniz çok kötü.) 

Kullandığımız cihazlar artık ucuz cihazlar değil, bazı şeylerden mahrum bırakılıyoruz. Bixby'e Türkçe dil desteğinin gelmesini sizlerden rica ediyoruz. 

Bu konu hakkında geri cevap bekliyoruz, teşekkürler.
14 Comments
Mr-Doctor
Expert Level 5
Diğer
Gönderdim. Güzel bir paylaşım olmuş. Umarım binlerce sayıya ulaşırız 1745327261898.jpg
tahadmn
Active Level 6
Diğer
Bunu hepimizin yapması lazım. Sonuna kadar devam kardeşim paylaşımları bırakma sakın
Kazikate
Expert Level 5
Diğer
Bixby tamamen rafa kaldırılacak gibi. Onun yerine Exynos AI diye bir video yayınladı Samsung. Bixby'e baya benziyor. Konularımın arasında vardı bakabilirsiniz.
0 Likes
LordTaiLo
Expert Level 1
Diğer
Türkçe dil desteği gelsinde birde yapıyı bozmasınlar.. 😊
0 Likes
Kazikate
Expert Level 5
Diğer
Boşuna o videoyu yayınladıklarını sanmıyorum. Exynos AI, Bixby'nin yapay zeka ile güçlendirilmiş hali gibi bana kalırsa Bixby yerine o geçecek. Diğer AI araçlarına nasıl Türkçe geldiyse onda da Türkçe olur.
LordTaiLo
Expert Level 1
Diğer
İnşallah, daha bir paylaşım veya geri bildirim gelmedi..
Diğer
Önce uı 7 gelsin
0 Likes
LordTaiLo
Expert Level 1
Diğer
Önce dil karşim one uı 7 hazır, 8 yolda.. 😊
0 Likes
Diğer
Hazır ama verilmedi