cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Diğer

Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post

Posted by Moderator      in  Diğer

Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız.   Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm.   Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post

Posted by      in  Diğer

Biliyorsunuzdur ki en yeni CtS menüsü böyle.   Şu anki CtS Bir sonraki CtS menüsü aşağıdakilerden birisi, veya zamanla ikisi de,... View Post

Posted by      in  Diğer

One ui 7 güncellemesinden önce memberse pil testi yaptığım zaman işlem görmeli yaşam zayıf yazan telefon güncellemeden sonra pil durumu normale... View Post

Posted by      in  Diğer

" Servis erişimi şu anda yüksek trafik hacmi nedeniyle erteleniyor. Lütfen birkaç dakika sonra tekrar deneyin. " hatası alıyorum nasıl çözülür View Post

Posted by      in  Diğer

Samsung kullanmaya ilk 2018'de J6+ ile başlamıştım ve şu anda S22 ile buraya kadar gelebildim. Samsung'da şunu **bleep** ettim:... View Post

Posted by      in  Diğer

Galaxy Store sabahtan beridir böyle hata veriyor bir çözümü varmıdır?     View Post

Posted by      in  Diğer

Malum operatörde çark çeviriyorum. Ne zaman çevirsem bu uyarıyı veriyor. TOBi'ye de giremiyorum. Ne yapmam gerek? View Post