Galaxy themesden indirdiğimiz duvar kağıtlarını nasıl galeriye kaydedebiliriz View Post
Galaxy themesden indirdiğimiz duvar kağıtlarını nasıl galeriye kaydedebiliriz View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Merhaba bir mod ya da kullanici cevaplayabilir mi modlardan sürekli bu uyarıyı alıyorum... .. S Merhaba Bevaz _Toros, Teknik destek talebi... View Post
Cihaz A24. Az önce kontrol edeyim dedim. Bu hata ile karşılaştım. Yeniden başlattım. Tekrar baktığımda güncelleme yoktu. View Post
Yaklaşık 1 aylık gecikme oldu. Geçen sene 22 Ocak'da çıkmıştı neden bu kadar geç ki? View Post
Çok merak ettiğim birşey var. Bir tablete SIM kart takılabiliyorsa neden SMS düşmüyor veya arama yapılamıyor. İnsan SIM kartını ne amaçla kullanır ki... View Post
Arkadaşlar kendime PC topluyorum iki farklı ekran kartı arasında kaldım rx 9060xt ve rtx 5060ti saf güç olan 9060 xt mı alayım yoksa yapayzeka olan... View Post
Buds 3 fe indirime girmiş şimdi aralarında neredeyse 1000tl **bleep** var Buds Fe mi alsam Buds 3 Fe mi bilemedim View Post
IP adresini tarayıcıya arattırıyorum, wi-fi'ın şifresini değişicem. Site açılmıyor, error veriyor. Ne yapmam gerek? View Post
Arkadaşlar ben 45w şarj adaptörü aldım orjinalmi değilmi bilemedim bilen varmı orjinalmi bu View Post
Samsungun türkiyede çok büyük bir pazar payı olduğunu düşünüyorum ama her sene o sene bu sene bixby e türkçe geliyor iddiaları dönüyor ama gelmiyor... View Post
Herkese selam sosal medya uygulamaları dışında gündemi takip edebileceğim uygulama öneriniz var mıdır? View Post