cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Diğer

Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post

Posted by Moderator      in  Diğer

Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız.   Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm.   Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post

Posted by      in  Diğer

Samsung Galaxy A16 ve Tab A9 ne zaman one ui 7 alacak? En son haziran diyorlardı sanırım bilen varsa söyleyebilirmi? View Post

Posted by      in  Diğer

Başlıkta olduğu gibi 1 2 saattir oldu sil yükledim yaptım düzelmedi nasıl geçecek bu bilgisi olan varmı?           View Post

Posted by      in  Diğer

Herkese merhabalar.instagram uygulamasına wifi ile girmeye çalıştığımda resimler yüklenemiyor ama mobil veri ile problem yok.aynı wifi ile diğer... View Post

Posted by      in  Diğer

Resimdeki gibi kilit ekranı bildirimler olsa güzel olurdu hem daha ince hemde 3 bildirimden sonra işaret yerine kaydırdıkça gelen bildirimler... View Post

Posted by      in  Diğer

Tableti alalı 3 gün oldu. Bugün şarjı tamamen bitti kapandı tablet suan şarja taktım ve açılmıyor ekranda sadece şarj simgesi var ama yüzdesini vs... View Post

bellx-video-1746895320275