Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
güncel maddi durumu aşmayacak telefon önerir misiniz s serisini alamam gibi de View Post
Güncellemeden önce a54 de 1 saatde %10 pil kullanırken Güncellemeden sonra 1 saatde %5 pil kullanılıyor geliştirme yapmışlar böyle devam etse iyi olur View Post
Uab killer yaptım elektrik bandım yok normal bant yapıştırsam olmaz mı yada açık dursa View Post
bunun bi yolu yokmu son zamanlarda aşırı rahatsız etmeye başladı View Post
Güncellemeden sonra kaydırırken kasıyor View Post
Beklenen güncelleme geldi hafif kasmalar var ama geçer diye düşünüyorum ısınma da var şuanlik View Post
Bu dinamik felan yaziyodu animasyonlarda bende neden yok yada ben mi bulamadim View Post
Eğer XGIMI Halo+ (NEW) cihazı olan varsa lütfen ilgilensin. Cihazın kumandasında "Prime Video" tuşunun sağ tarafında "Shortcut"... View Post
Bu akşam Members Hesabımı ve Samsung Account'umu tamamen siliyorum. Buradan uzun bir zaman boyunca yardımcı olmaya çalıştığım, bana bazı konularda... View Post
User | Likes Count |
---|---|
553 | |
488 | |
339 | |
282 | |
238 |
User | Count |
---|---|
23 | |
13 | |
10 | |