cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Diğer

Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post

Posted by Moderator      in  Diğer

Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız.   Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm.   Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post

Posted by      in  Diğer

Orjinal kablo ve adaptorum var son zamanlar prizden cizirti sesi geldigini **bleep** ettim simdide sesin adaptorden grldigini **bleep** rttim telefon... View Post

Posted by      in  Diğer

Epey'e yeni gelen "AB ÜRÜN KAYIT ve ENERJİ ETİKETİ" başlığı altında,Enerji sınıfı, Pil süresi, düşme direnci, onarılabilirlik sınıfı, şarj... View Post

Posted by      in  Diğer

Arkadaşlar mevcut cihazım samsung A34. Eskiyi getir yeniyi götür kampanyasından Honor 400 modelini üstüne 8bin koyup alabiliyorum. Sizce mantıklı bi... View Post

Posted by      in  Diğer

Telefoncu da bi s10 gördüm claro diye bir yazılım var içinde telefonu alsam sorun olur mu View Post

Posted by      in  Diğer

Ben mayıs yamasını csc ile yapmıştım şuan TUR dayım 1 2 güne haziran ayı yaması gelecek bir sıkıntı olur mu? Yükleme esnasında       View Post