Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Silivri taksim kaç dakika yolculuk süresi otobüs iett View Post
Samsung kullanıcılarının çoğunluğunun kullandığı ve sevilen bir uygulama olan Edge panelleri, One UI 7 geldiğinde kaldırılacak söylentileri... View Post
Uygulama klasörüm var uygulamadan cikma tuşuna basınca komple klasörden çıkıyor klasörün içinde kalıp uygulamadan çıkmasını istiyorum bunu nasıl... View Post
Güncelleme tarihini bekliyoruz ve ardından erteleme yapıyorlar yaklaşık 2 kere falan oldu ne zaman gelecek yahu! View Post
Yeni gelecek olan Oneui7 sürümünde yıllardır değişmeyen ve artık estetik bir görüntüsü olması gereken durum çubuğundaki simgelerdir sadece pil ikonu... View Post
Mrb arkadaşlar bu tür boş dosyalar silmeme rağmen sürekli farklı veya aynı şeyler geliyor yine bu nedir bi çözümü yok mi View Post
Instagram uygulamasına reals izleme bölümüne sıfırlama özelliği gelmiş bunu nasıl yapabiliriz View Post
Silivri taksim kaç dakika yolculuk süresi otobüs iett View Post
Yahu bu nasıl bir iştir anlamıyorum buds 3 aldım amenna güzel hoş servise gönderdim 2. Ayında sap taraf cızırt verdi üstüne üstlük kutuda şarj... View Post
User | Count |
---|---|
9 | |
7 | |
7 | |
5 |