cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Sa

(Topic created on: 16 hours ago)
115 Views
S24ultra_A54_A52-A32
Active Level 7
Options
Diğer

Robloxu nerden indirebilirim bildiğiniz var mı 

4 Solutions

Accepted Solutions
Solution
enineboyuna06
Expert Level 4
Diğer
Proton vpn indirin. Ardından vpn açtıktan sonra play store üzerinden yeni bir google hesabı oluşturun. Sonra vpn i kapatın ve yeni hesaba giriş yaparak roblox uygulamasını indirin. Bu yöntemi google wallet indirmek için kullanmıştım sorunsuz çalışıyordu.

View solution in context

0 Likes
Solution
enineboyuna06
Expert Level 4
Diğer
Evet vpn açıkken hesap oluşturacaksınız. Bu yeni hesabın bölgesi bağlanılan bölgenin hesabı olacak. Nereye bağlanacağınız çok farketmez ülkemiz dışında yasak olan bir yer yok.

View solution in context

0 Likes
Solution
enineboyuna06
Expert Level 4
Diğer
Teşekkür ederim😊

View solution in context

0 Likes
Solution
enineboyuna06
Expert Level 4
Diğer
Maalesef sadece yurt dışı kartları ekleyebiliyoe ve ödeme yapabiliyorsunuz. Papara kartı eklemeyi ben de denemiştim ama hata veriyor. Elimde zen.com kart var onunla yapabiliyorum ama yabancı bir kart. Ülkemizde resmi olarak hizmet veremediği için (BDDK/TCMB regülasyonlarından dolayı) maalesef ki yerli bankalarla anlaşamıyor. Papara NFC ödeme desteği konusunu sürekli takip ediyorum. Bir kart altyapı değişikliği olacakmış. Belki bundan sonra sene sonu gelebilir. Umarım biran evvel getirirler. Yıllardır çok istenen bir özellik.

View solution in context

0 Likes
7 Comments
Solution
enineboyuna06
Expert Level 4
Diğer
Proton vpn indirin. Ardından vpn açtıktan sonra play store üzerinden yeni bir google hesabı oluşturun. Sonra vpn i kapatın ve yeni hesaba giriş yaparak roblox uygulamasını indirin. Bu yöntemi google wallet indirmek için kullanmıştım sorunsuz çalışıyordu.
0 Likes
Diğer
Vpn açık halde yapcam demi
0 Likes
Solution
enineboyuna06
Expert Level 4
Diğer
Evet vpn açıkken hesap oluşturacaksınız. Bu yeni hesabın bölgesi bağlanılan bölgenin hesabı olacak. Nereye bağlanacağınız çok farketmez ülkemiz dışında yasak olan bir yer yok.
0 Likes
Diğer
Ya sen varya kral adamsın
Solution
enineboyuna06
Expert Level 4
Diğer
Teşekkür ederim😊
0 Likes
Diğer
Hocam google wallete papara kartıma eklesem ondan google wallete nfc ödeme yapabilir miyim
Solution
enineboyuna06
Expert Level 4
Diğer
Maalesef sadece yurt dışı kartları ekleyebiliyoe ve ödeme yapabiliyorsunuz. Papara kartı eklemeyi ben de denemiştim ama hata veriyor. Elimde zen.com kart var onunla yapabiliyorum ama yabancı bir kart. Ülkemizde resmi olarak hizmet veremediği için (BDDK/TCMB regülasyonlarından dolayı) maalesef ki yerli bankalarla anlaşamıyor. Papara NFC ödeme desteği konusunu sürekli takip ediyorum. Bir kart altyapı değişikliği olacakmış. Belki bundan sonra sene sonu gelebilir. Umarım biran evvel getirirler. Yıllardır çok istenen bir özellik.
0 Likes