Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Nasıl buldunuz? View Post
Sizce nasıl? ben beğendim View Post
Buds 2'yi Members uygulamasına eklediğim halde tanılama testlerini calıştıramıyorum. Watch 6 için tanılama testi yapabilirken kulaklık için neden... View Post
Selam dostlar telefonuma takvim uygulamasinin one ui 7 surumunu indirmistim apk olarak onu sildim ve play storedan takvimi tekrar indirdim ama zorla... View Post
Selamlar araştırmama göre One UI 7 güncellemesi alacak cihazları derledim. Kesin bilgi değildir şuanlık bu cihazlar görünmektedir! İşte alacak... View Post
Arkadaşlar One UI 7 Beta 2'nin İkonlarını Elde Ettim Kullanmak isteyen dostlarım yorumlara ikon yazarak elde edebilir.Saygılar.... View Post
Dostlar, telefonunuzu düşündükten sonra herhangi bir sorunla veya hasarla karşılaştınız mı? View Post
Kaçıncı sınıfa gidiyorsunuz View Post
Sizce bu nasıl olabilir? Şaka gibi!!! View Post
Kaynak: SmartPrix View Post
User | Count |
---|---|
11 | |
10 | |
9 | |
7 | |
7 |