Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Members kalite bozuyor. İsteyene özelden Quick share linki atabilirim... View Post
Arladaşlar telefona yeni kurulum yaptığımızda app cloud diye bişey geliyo sihir çubuğu şeklinde ikonu var sosyal medyada o uygulama israilin olduğunu... View Post
"Sıfır Tık" (Zero-Click) Saldırıları Genelde Android'de bir virüs bulaşması için senin bir şeye tıklaman, bir dosya indirmen... View Post
Bir "Sıfır Gün" saldırısı telefonu vurduğunda ne olur? iPhone (Monolitik Yapı): iOS çok bütünleşik bir yapıdır. Eğer çekirdek (kernel) ele... View Post
Örneğin "Ailene merhaba de" gibi mesajlar veriyor. View Post
Askeri Standartlar Pentagon Onayı: Samsung Knox, ABD Savunma Bakanlığı'nın (DoD) "Hassas Veri" taşıyan cihazlarda kullanılmasına onay... View Post
4K / 60 FPS (arka kamera) desteği orta ve orta üst segment telefonlara gelmeli mi? Ben evet diyorum. View Post
| User | Count |
|---|---|
| 7 | |
| 6 | |
| 6 | |
| 5 | |
| 5 |