Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Orjinal kablo ve adaptorum var son zamanlar prizden cizirti sesi geldigini **bleep** ettim simdide sesin adaptorden grldigini **bleep** rttim telefon... View Post
Epey'e yeni gelen "AB ÜRÜN KAYIT ve ENERJİ ETİKETİ" başlığı altında,Enerji sınıfı, Pil süresi, düşme direnci, onarılabilirlik sınıfı, şarj... View Post
Arkadaşlar herkese iyi geceler ve iyi forumlar Ben bu bağlı cihazların yerlerini nasıl değiştirebilirim acaba bilen varsa yazabilirseçom... View Post
Siz hangi oyunlar eklensin isterdiniz? View Post
Arkadaşlar mevcut cihazım samsung A34. Eskiyi getir yeniyi götür kampanyasından Honor 400 modelini üstüne 8bin koyup alabiliyorum. Sizce mantıklı bi... View Post
Now Bar'da Google Spor haftalardır çalışmıyordu. Bir kaç ayarlama yaptım dün. Ama hangi ayarlamalardı unuttum. Şu an çalışmaya başladı. Galiba... View Post
İlk defa custom rom yüklemeyi denedim sonuç hüsran😁. Üstüne birde eski tabletimin android 7 nougat sürümüne sahip olan stock romunu da... View Post
Telefoncu da bi s10 gördüm claro diye bir yazılım var içinde telefonu alsam sorun olur mu View Post
L4S (Low Latency, Low Loss, Scalable throughput), özellikle gecikmenin kritik olduğu (örneğin çevrim içi oyunlar, görüntülü aramalar, AR/VR)... View Post
Ben mayıs yamasını csc ile yapmıştım şuan TUR dayım 1 2 güne haziran ayı yaması gelecek bir sıkıntı olur mu? Yükleme esnasında View Post
User | Likes Count |
---|---|
503 | |
289 | |
284 | |
219 | |
206 |
User | Count |
---|---|
27 | |
22 | |
8 | |