Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Görüntüde görüldüğü gibi sağ sol dengesi düzelmiyor. Üstelik 30 dk dır sağ kulakık 50 seviyesinde durmuş durumda sol şarj alıyor sağ şarj simgesine... View Post
🔹 WhatsApp, kullanıcısı olmayan kişilerle de uygulama üzerinden iletişim kurabilmeyi sağlayan yeni bir özelliği test ediyor. Kullanıcılar bir... View Post
Profili güncelledim, göz atabilirsiniz. View Post
One UI 9'dan ilk görüntüler geldi: İşte yeni bildirim paneliSamsung, Android 17 güncellemesini test etmeye başladı. Galaxy S26 Ultra için ilk One... View Post
🔹 Android ekosistemindeki cihazlar arası geçişler daha sorunsuz hale getirildi. Özellikle tablet ve telefon arasındaki dosya paylaşımı ve... View Post
Hepsi gitmiş yine🤦 View Post
Neden Türkiye de Galaxy Book laptoplar satılmıyor? Gerçekten çok güzel modeller var gerek işlemcisi gerek grafik kartı çok kaliteli duruyor. Bir tane... View Post
One UI 8.5 ile eklenen parmak izleri için doğruluğu arttırma. Bu sayede kilidi açmak için parmak izinin doğruluğunu arttırmaya yardımcı... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 2235 | |
| 847 | |
| 756 | |
| 454 | |
| 410 |
| User | Count |
|---|---|
| 23 | |
| 22 | |
| 22 | |