cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Diğer

Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post

Posted by Moderator      in  Diğer

Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız.   Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm.   Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post

Posted by      in  Diğer

Ayrı      Sayı yok     Normal   Pil ikonu bunun gibi seçenkler getirilse güzel olurdu şu daire yerine daha pile çok pile benzeyen bir simge... View Post

Posted by      in  Diğer

Bu ui7 guncelleyenler kameranızın kalitesi düştü mü? Video Fotograf geniş normal acı gibi  View Post

Posted by      in  Diğer

Monitör aldım dex modu için elimde yd s23 fe ve tr s24 fe var s23 fe de sorun olmazken s24 fe de adam akıllı çalışmıyor sürekli bağlantı gidiyor gri... View Post

Posted by      in  Diğer

Android 15 ui7 diye , diye bağırdınız. Android 15 hariç. Ui7 ile gelen özellikleri çoğunu ve daha güzellerini 3. Parti launcher indirerek cihazımıza... View Post

Posted by      in  Diğer

Whatsapp tan kişilerime kaydetmediğim birisi ile yazışıyordum ondan dolayı mı oldu acaba(?)        View Post