Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Geçen bir arkadaş paylaşmıştı bildirimleri temizle dediğimde canlı bildirimler de Google sports saat vs siliniyor diye onun çözümünü buldum. Good... View Post
Evet başlıkta olduğu gibi yapımı çok basit Play Storeyi açın instagrama gelin biraz aşağıda beta ya katılın sonra gelen güncellemeyi yapın ve... View Post
Members gibi başka bir platform var mı özgür bir şekilde istediğimiz teknoloji markası ile alakalı soru sorup danışabileceğimiz burda samsung dışı... View Post
Sevgili arkadaşlar, bir arkadaşımız Samsung S24 Ultra YD almak istiyor ancak bu konuda hiç bilgimiz yok. Tecrübeli kişilerden bu konuda bilgi almak... View Post
S24 Ultra normal şartlarda 30-33°C'de kalıyordu fakat 40-45°C üzerine çıkmaya başladı. Kısa not: Havalandırmalı serin yerde olmamıza rağmen... View Post
One UI 7 ile birlikte artık Gemini, veya seçilen herhangi bir dijital asistan, artık yan tuşa basılı tutularak açılacak, yani açılıyor. Peki sesle... View Post
Now Bar kısmından ss alın☺️ View Post
Game booster plus kurduktan sonra böyle bir ayar geldi bazı oyunlarda gpu yükünün azaltılmasıyla ilgili bir şeyler yazıyor açmanın yararı olur mu... View Post
Çözümü varmı acaba View Post
User | Likes Count |
---|---|
463 | |
436 | |
356 | |
354 | |
278 |
User | Count |
---|---|
21 | |
16 | |