Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Arkadaşlar merhaba; Sizlere soru sormak istiyorum sizce 13T mi almak mı mantıklı 30 bin tl çünkü kutu içeriği olsun kamera olsun performans vs. Çok... View Post
Hayırlı olsun, birkaç güne kadar herkese ulaşacaktır 😊 Teşekkürler 💫✨️ View Post
Merhaba Sevgili Samsung Members Üyeleri, Optik zoom özelliği sayesinde, uzaktaki nesneleri inanılmaz bir netlikte yakınlaştırabiliyoruz 3x,5x ve 10x... View Post
Merhaba Android auto daha önce gelen WhatsApp bildirimlerini sesli okuyordu .şimdi sesli oku tuşuna basmadan okumuyor .neden olabilir .fikriniz var... View Post
Merhabalar telefon da adım sayma sistemi nasil aktif ediliyor samsung heart da baktım da çözemedim (akıllı saat olmaksızın) View Post
Bilmediğim ilk paylaşacağım gibi bir çok uygulama var ve nedense bunların bildirimleri kapalı açılmıyor?? View Post
Uygulamaya tıkladıktan sonra neden uygulamanın kendi açılış ekranı veya animasyonu yerine büyüyen tam ekran uygulama ikonu açılıyor, tıklamadan sonra... View Post
Henüz Android 15 Piyasaya sürülmemişken Android 16 hakkında ilginç teoriler ve sızıntılar meydana geldi. İlk olarak çoklu pencere ile başlayan... View Post
Güncellemeden önce Güncellemeden sonra Bu en son ki güncelleme A54 için yaradı inşallah böyle devam eder 🙏 View Post
Zaman su gibi akıp gidiyor, değil mi? Hepimiz bir koşuşturma içindeyiz; işler, sorumluluklar, bitmek bilmeyen günlük telaşlar… Derken bazen durup... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1746 | |
1606 | |
416 | |
363 | |
296 |
User | Count |
---|---|
27 | |
20 | |
20 | |