Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Açık bir alanda aniden biri teşefonu elinizden alıp kaçarsa telefonunun otomatik kilitlenmesi içinÖncelikle ayarlara girinArama kısmına hırsızlığa... View Post
Arkadaşlar NOW BAR'a GOOGLE HARİTALAR gelmiş View Post
servise gitmeden diyorum müşteri hizmetine servise gidin bizi arayın dedi ya müşteri hizmeti dedi yada çözüm ekibi şimdi ben servisteyken telefon... View Post
Format atıp diskteki her şeyi sildikten sonra one ui7 ve altı bir sürüm yüklesek OEM kilidi geri alabilir miyiz sizce 😕 View Post
Aşağıdaki sonuçlar 2026 yılına göre hazırlanmıştır. ✅ Avantajları Güçlü ekran ve kamera (özellikle fiyatına göre): 6,5″ FHD+ Super AMOLED... View Post
KİLİT EKRANI ANA EKRAN UYGULAMALAR EKRANI View Post
Uygulamaya iki büyük güncellme geldi geçtiğimiz sürede bu vakitte her guncellemede oyun severlerin uygulamada kullandıkları bir çok şey kaldırıldı... View Post
Arladaşlar telefona yeni kurulum yaptığımızda app cloud diye bişey geliyo sihir çubuğu şeklinde ikonu var sosyal medyada o uygulama israilin olduğunu... View Post
"Sıfır Tık" (Zero-Click) Saldırıları Genelde Android'de bir virüs bulaşması için senin bir şeye tıklaman, bir dosya indirmen... View Post
Bir "Sıfır Gün" saldırısı telefonu vurduğunda ne olur? iPhone (Monolitik Yapı): iOS çok bütünleşik bir yapıdır. Eğer çekirdek (kernel) ele... View Post
| User | Count |
|---|---|
| 6 | |
| 5 | |
| 5 | |
| 5 | |
| 5 |