Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, WhatsApp Destek Hattımızı hizmetinize sunduğumuz bilgisini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! Her... View Post
Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, WhatsApp Destek Hattımızı hizmetinize sunduğumuz bilgisini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! Her... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Expert Raw ile uzun pozlama yapıyorum. Raw formatta çekilen fotoğrafı Lightroomda düzenlemek için açıldığında bozulma oluyor. View Post
S23 ultra View Post
Telefonum titreşim modunda ama titreşim olmuyor View Post
Telefonla konuşurken altta bluetooth aktivasyon simgeso var,rastgele kulak,yüz temas ediyor ve bluetooth açılıyor.Bunu engellemek mümkün mü View Post
İnternet'e duyduğum bilgilere göre good lock 6.0 çıkmış modüller yenilenmiş galaxy store'da eski sürüm görünüyor acaba one uı 6.0 ile mi... View Post
2024de gelmesi bekleniyor çoook üzücü samsung cihazlara gta definite edition biran önce gelmesini bekliyorum her saat play store mağazasına bakmaktan... View Post
Samsungun açıklamasına göre bu durum panelin doğası gereği yanık oluştuğu söyleniyor çok gülünç bir gerekçe beceremiyorsunuz çünkü amoled yanığı... View Post
Members ailesi selamlar, SDC yani Samsung developer conferance (Samsung geliştirici konferansı) demektir, ayrıca bu konferansta sirayla "Bixby,... View Post
A53 için one uı 6.0 kaçıncı test bu ve neden ilerlemiyor View Post
25w şarj aletim var orijinal şarja takıp çıkarınca yeni farkettim uçları küçük erimeler var sadece demir kımında sorun teşkil edermi ne yapiyim View Post