Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Samsung kurucu S25 serisi müdür s24 serisi ve a26 a36 a56 z flip 6 fold 6 müdür yardımcısı s24fe s23 serisi s22 serisi s21 serisi ve a serisi ise köle... View Post
Bu sabah uyandığımda telefonum şarj almıyordu. Şarj yerini temizlemeyi denedim, şarj olmaya başladı ancak normalden daha yavaş şarj oluyor birde şarj... View Post
Evde duran samsung grand prime plus telefonumda Android 6.1 olması lazım onu Android 10 yapabilirmiyim rom atarak yardımcı olabilen varmı? Ya da daha... View Post
One ui7 ekran düzeninde 5x6 da asimetrik hatalar varmış doğrumu View Post
Depremi hissedenler var mı?? View Post
Benzer şeyler yaşayan var mı son zamanlarda bildirimde mesajlar geliyor ancak uygulamada dm gözükmüyor bazen gözüküyor bazen gözükmüyor, video foto... View Post
Iyi aksamlar. Telefonu tamamen curuyene kadar kullanmayo dusunuyorum. 2 hafta evvel telefonun guc tusu bozulmus vaziyette. Cok nadiren calisiyor.... View Post
4.6- 4.1- 3.7- 3.5 arda arda depremler oldu dikkat edelim 🥲 Allah yardımcımız olsun inşallah 🙏🏻 View Post
Eskiden siyah amoled vardı şimdi gri yapmışlar. İos da hala amoled siyah ama. View Post
User | Likes Count |
---|---|
857 | |
737 | |
652 | |
551 | |
530 |
User | Count |
---|---|
17 | |
17 | |
13 | |