Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Gün içinde sürekli şikayet edilen durum düzeltildi arkadaşlar. Inst*agram yeni bir güncelleme aldı, güncelleyebilirsiniz. View Post
İphone da olduğu gibi samsungda da uygulama şifreleme var mı uygulamaya gireceğimizde parmak izi yüz tarama ya da şifreleme ile girmek istiyorum... View Post
Uzun uzun yazmaya üşendim. Neden böyle oldu bilinmez. Arama motorunuza GoodGuardians ApkMirror yazıp aratın. Seçili sürümü indirin. Sonra tekrar... View Post
Şakasız telefon 7 dakikadır açık ve deepseek ai bunu spamliyo bisi olur mu lan buna🤣 ajajajajjsjsnsjsnjs View Post
Evet gençler resimdeki telefon benimde kullandığım Samsung'un ilk androidli telefonu. O yıllar aldığımda arkadaşlarım o ne lan android ne robot... View Post
Nasıl Samsung Dex kullanılır beyler View Post
Benim b650d modeli olan soundbarımın hcdm (heçdiamay)kablosu ile ses aktarılmıyor bana yardım edin sadece Bluetooth ile oluyor. View Post
Samsung güncelleme işini beceremediği için her aylık güncelleme yaptığımda telefon daha çok kasıyor güvenlik güncellemelerini yapmayıp geldiği zaman... View Post
Uygulama ikonları ve widgetler neden saydamalaştı eskiden mattı? Nasıl düzeltebilirim View Post
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun dört büyüklerin statlarına 5G şebekesi kurulacağını ve halka açık şekilde denemeler yapılacağını... View Post
User | Count |
---|---|
8 | |
5 | |
5 | |
4 | |
4 |