Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
‼️SAMSUNG HESABINIZ BAĞLI OLMALI‼️ ‼️FONTLAR UYGULAMA ŞEKLİNDE ÇIKACAKTIR‼️ https://quickshare.samsungcloud.com/nDMeHsBrYsjn👈İlk başta bu... View Post
Samsung Notes'i güncelledikten sonra bazı sevmediğim özelliklerle karşılaştım. 1-) Ekranın en altındaki düzenleme çubuğunu nasıl... View Post
Vodafone kullanıyorum, esim etkinleştirmek istiyorum hattım yeni değil, QRkodum yok nasıl etkinleştirebilirim? View Post
Iphone'da bulunan şu yazı tipinin aynısı galaxy storede var mı? Nereden bulabilirim? View Post
Uzun bir suredir aklim da olan bir sorudur bizzat. Surumden tam olarak ne zaman kesilir uygulama destekleri? Zaman cok hizli geciyor yanilmiyorsam 2... View Post
Samsung karşılık olarak S25e vs birsey cıkartır mi? View Post
Hangisinin tyt matematiğini önerirsiniz? View Post
Sanırım çöktü çok yavaş açılıyo topluluk kısmı profil hiç açılmadı View Post
Bu now bar özelliği sadece galaxy ai destekleyen cihazlara mı gelecek. Bir de şey var Now Brief diye bişey. Bu da mı aynı şekilde sadece galaxy ai a... View Post
User | Likes Count |
---|---|
278 | |
270 | |
267 | |
254 | |
250 |
User | Count |
---|---|
8 | |
5 | |
5 | |