Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Konu Elite işlemci kısmına gelince sanki bir anda bitirdiler. Keskin bir noktalamaydı. Devamını bekledim ama yayın bitmişti. Ne düşünüyorsunuz? View Post
Samsung 2025'ten itibaren çıkardığı cihazlardaki spaceline bildirim sesi ve galaxy bells zil sesini değiştirmiş View Post
Samsung, Galaxy S25 serisiyle birlikte Android 15 tabanlı One UI 7 güncellemesini 22 Ocak 2025'te piyasaya sürdü ve bu güncelleme, Kilit... View Post
Selamlar millet. Türk forumunda ONE UI7'nin direkt bu gece yayınlanacağını, S24'ün sabaha ONE UI7 ile uyanacağını söyleyenler var fakat... View Post
Dostlar Artık Samsung Tanıtımı Yaptı şimdi şu güncellemeleri biraz hızlandırma vakti gelmedimi sizce dostlarım? Yani Kos koca Samsung Tanıtımı Yaptı... View Post
One UI 7 ile birlikte Samsung, bildirim panelinde önemli değişiklikler yaptı. Ancak, eski tasarıma alışmış biri olarak bu yeni görünümü pek... View Post
Copilot ile Yapay zeka özellikleri yakında geliyor View Post
⭐ Samsung Çözmüş Artık Kamerada Geçişler Çok Akıcı Olmuş ⭐ View Post
Not baska kisi paylasım altına da gitmemis yorum olarak hem dogru hem mantıklı paylastıklarım ne zamandır bos gonderilerle bir 🤔 View Post
Dün gece rüyamda A55'e yapay zeka geldiğini görmüştüm. Umarım gerçekleşir. View Post
User | Likes Count |
---|---|
415 | |
380 | |
236 | |
222 | |
221 |