cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Diğer

Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post

Posted by Moderator      in  Diğer

Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız.   Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm.   Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post

Posted by      in  Diğer

Paylaşım yaptiğimda gelen yorumlara nasıl cevap verebilirim? Bir başkasının paylaşımına gelen yorumlara cevap verebiliyotum ama kendi paylaşımlarımda... View Post

Posted by      in  Diğer

İyi akşamlar..   Biraz geçmişe gideyim dedim..Maşallah oneui6 gelmiş hep aynı sorunlar,oneui6.1 gelmiş sorunlar devam ediyor..oneui6.1.1 gelmiş bu... View Post

Posted by      in  Diğer

Önerdiğiniz 4k ekran kağıdı sitesi varmı View Post

Posted by      in  Diğer

Arkadaşlar Samsung wearable uygulamasında widget özelliği yok one ui 6 da vardı ama one ui 7 de yok bunun sebebini bilen var mı ? View Post

Posted by      in  Diğer

Umarım Wifi, şebeke ve diğer simgeleri değiştirirler daha güzel hale getirirler. Pil simgesi ile uyumsuz duruyor bana göre. Google bile Pixel... View Post

Posted by      in  Diğer

(7 Yıl önce)(ironidir) Ben şimdi Tam anlayamadım artık samsung One ui diye bir arayüz kullanacakmış ne güzel tizen la gidiyorduk benim S8+'ın... View Post