Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Samsung ödeme yöntemlerine kart eklemeye çalışıyorum ama dolandırıcılık adı altında kartımı(kartlarımı) kabul etmiyor Nasıl düzeltebiliriz? View Post
Members'a kişi engelleme özelliği gelmeli artık. Bunu forumdaki hemen herkesin istediğini tahmin ediyorum. Özellikle kadın members üyeleri için... View Post
Şahsen bu güne kadarki en hoşuma giden kilit ekranım ☺️ View Post
Eski tasarımı hatırlıyor musunuz? 😊 Ayarlarda vs genelde metinin bulunduğu gri bölme ekranın sağ soluna teğet gelecek şekilde uzun olurdu.... View Post
Arkadaşlar hadi her iki firmanın birbirinden aldığı özellikleri yazalım. Ben başlıyorum- Circle to search özelliği çaldılar visual intelligence View Post
Merhabalar, Google play store, samsung cihazlarda 2 ayrı hesapla güncelleme kontrolü sağladığımda bir birinden tamamen farklı uygulama(apk)... View Post
bu kamera özelliği güzel ama kafası karışık gibi bazen hava karanlık bazen oldukça aydınlık diyor ama etraftakileri tanıyabiliyor... View Post
Merhabalar, Samsung, yine rakibini yapılan açılış testinde hiç acımadan ezip geçti.. Bravo..👏🏼 Video: View Post
Telefonu yeniden başlattııktan sonra ekranda wifiın üzerinde 5 simgesi belirip kayboldu neden olabilir? (Silinecek) View Post
Alakasız ancak spotifyı kapatınca sıra geriye alınıyor yani dinlediklerim geri geliyor dinlememişim gibi, geçiyorum geçiyorum aynı dinlediğim şarkılar... View Post
User | Likes Count |
---|---|
520 | |
287 | |
257 | |
235 | |
218 |