Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Oneui 7'de şuradaki mini zamanlayıcı şekilde olsaydı daha iyi olmaz mıydı? View Post
agalar merhaba, playstoreden uygulama güncellemeleri geliyor bildirim atıyor bildirimde toplam 5 güncelleme var diyor bildirime bastığımda 2... View Post
Sizlerde de bu sorun oluyor mu acaba? Reklam engelleyici bazen hemen devreye girmiyor, sayfayı yenileyince giriyor. Google Play üzerindeki eski... View Post
FHD 120Hz View Post
24 GB RAM RTX4050 Ekran Kartı İ5 işlemci View Post
bu one ui 6.1 ve oncesinde vardi 7 deyken gitti peki 7 ye geldi mi ya da ne zaman gelir bilgisi olan var mi View Post
samsung sans mi: yoksa samsung sharp sans mi: View Post
Yok mu bir members yetkilisi birini engellemek istiyorum ya, görmek istemiyorum bir daha? View Post
User | Count |
---|---|
17 | |
15 | |
15 | |
13 | |
10 |