enineboyuna06
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
5 Comments
AdarkKnight
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Diğer
Swallet kullanıyordum. İçine para yüklemek mantıksız geldi. Maximum mobilden saat ile temassız ödemeyi açıyorum direkt karttan çekiyor. İs bankası kullanıyorsanız tavsiye ederim.
enineboyuna06
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Diğer
Ben de kullanıyorum muazzam bir şey. Sırf bu yüzden farklı banka kullanasım gelmiyor. Şu tarz bir cüzdan uygulaması gelse sadece kart ekleyip ödemelerimizi tek bir uygulamadan yapabiliriz. Böylece bankalar tek tek destek vermek zorunda kalmaz.
AdarkKnight
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Diğer
Aynı fikirdeyim ama şu ana kadar iş bankasının sistemi kusursuz çalışıyor. Mesela banka kartımda para kalmıyor. Direkt kredi kartının saat ödemesini aktif edip hayatıma devam ediyorum. Hepsi saniyeler içinde halloluyor. Banka lisanslı bir cüzdan uygulaması gelmediği sürece güven sorunu yaşarım ama. Türkiyede veri sızdırmak çok basit hale geldi.
enineboyuna06
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago (Last edited 3 weeks ago ) in
Diğer
Bu tarz cüzdan uygulamaları lisanslı olmak zorunda. Öyle kafamıza göre açamıyoruz bu tarz şeyler. Bir sürü sertifika lisans falan gerekiyor. Samsung İş Bankası ile çalışıyor bu konuda. O yüzden sonuna kadar güvenirim. Uluslarasında olan Apple Pay Google Pay Samsung Pay falan üst düzey güvenlik sunuyor o tarz bir şey olabilir.
AdarkKnight
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Diğer
Keşke yeni bir düzenleme yapıp googlepay gelse. Ne kadar güzel sistem varsa kullanamıyoruz. Ülkenin takıntıları yüzünden samsungda yerleşik olan arama kaydetme bile aktif değil.