cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Diğer

Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post

Posted by Moderator      in  Diğer

Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız.   Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm.   Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post

Posted by      in  Diğer

S21 fe kullanıyorum şarjı 95 de çektim 2dk oldu instagrama girdim telefon kendiliğinden kastı ve kapandı depolama alanımda dolu değil direk sarj 88 e... View Post

Posted by      in  Diğer

Ekran görüntüsünden dolayı görüntü bulanık ancak bu hangi uygulamanın bildirim sembolü sizce ? Telefonun üst çubuğunda görünüyor.          View Post

Posted by      in  Diğer

Evet beyler bayanlar, başlıkta gördüğünüz gibi nostaljiye kayalım biraz herkes ilk aldığı cihazları tuşlu telefon veya o zamanın ilk dokunmatik... View Post

Posted by      in  Diğer

Bu görmüş olduğunuz yazıyı yarına kadar yazmam gerekiyor (Biyoloji performans ödevi)  Telefonda bu süre zarfında açık kalacak. Ekran parlaklığı... View Post

Posted by      in  Diğer

1.5 yıl aradan geçmiş. Ya tuşluya geçip telefonlara önem vermicez, yada elmaya.. View Post

Posted by      in  Diğer

Olduğum konumdan aşırı uzak bir yeri baz alıyor hem tabletimde hem de telefonumda bu nedendir ? View Post