Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
S21 fe kullanıyorum şarjı 95 de çektim 2dk oldu instagrama girdim telefon kendiliğinden kastı ve kapandı depolama alanımda dolu değil direk sarj 88 e... View Post
Ekran görüntüsünden dolayı görüntü bulanık ancak bu hangi uygulamanın bildirim sembolü sizce ? Telefonun üst çubuğunda görünüyor. View Post
Evet beyler bayanlar, başlıkta gördüğünüz gibi nostaljiye kayalım biraz herkes ilk aldığı cihazları tuşlu telefon veya o zamanın ilk dokunmatik... View Post
Arama sesimi Ceddin deden yapmak istiyorum ama ses dosyaları arasında yok View Post
Yolunuzs bakın siliyorum membersi View Post
Bu görmüş olduğunuz yazıyı yarına kadar yazmam gerekiyor (Biyoloji performans ödevi) Telefonda bu süre zarfında açık kalacak. Ekran parlaklığı... View Post
Apple Music'e hiç benzemiyor, onun içinde şarkılar var. Samsung Music de klasörler boş, biz mi indiriyoruz? View Post
1.5 yıl aradan geçmiş. Ya tuşluya geçip telefonlara önem vermicez, yada elmaya.. View Post
Sizce 1 mi 2 mi? 1 2 View Post
Olduğum konumdan aşırı uzak bir yeri baz alıyor hem tabletimde hem de telefonumda bu nedendir ? View Post
User | Likes Count |
---|---|
1054 | |
602 | |
555 | |
526 | |
486 |
User | Count |
---|---|
18 | |
17 | |
16 | |