Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Samsung resmî olarak desteklemediği bir yapay zekâ özelliğinin keşfedilmesinin ardından, yeni bir güncellemeyle özelliği hızla kullanıma... View Post
20000 liraya nevedayi egzel Word gibi uygulamaları yıllarca rahatlıkla kaldırabilecek kasma donma yapmayacak bir laptop önerisinde bulunabilir misin... View Post
Bu ui7 guncelleyenler kameranızın kalitesi düştü mü? Video Fotograf geniş normal acı gibi View Post
almak mantıklı mı View Post
Monitör aldım dex modu için elimde yd s23 fe ve tr s24 fe var s23 fe de sorun olmazken s24 fe de adam akıllı çalışmıyor sürekli bağlantı gidiyor gri... View Post
Android 15 ui7 diye , diye bağırdınız. Android 15 hariç. Ui7 ile gelen özellikleri çoğunu ve daha güzellerini 3. Parti launcher indirerek cihazımıza... View Post
Whatsapp tan kişilerime kaydetmediğim birisi ile yazışıyordum ondan dolayı mı oldu acaba(?) View Post
Samsung’un Android 16 tabanlı yeni arayüzü One UI 8, kullanıcılara telefonlarına yetkisiz erişimi tespit etme konusunda yardımcı olabilecek yeni... View Post
Arkadaşlar oneui7 geldiği zaman kurduktan sonra wipe cache partition yapmayı düşünüyorum. Bu durum sistemin benim için topladığı kişisel verilerimi... View Post
User | Likes Count |
---|---|
992 | |
586 | |
533 | |
483 | |
418 |
User | Count |
---|---|
19 | |
18 | |
17 | |