Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Bir takım işler🙂Termal macun değişimi I5-13600KF Amiral gemisi katili bir işlemci View Post
Neredeyse tüm yazılarda veya konularda mesajım silindi diye yazılar görüyorum.. (çok rahatsız edici) Bu mesajların veya konu içeriklerindeki... View Post
Merhaba, Genshin Impact indireceğim fakat iki uygulama mağazasında da ücretsiz olarak bulunuyor. Galaxy Store'dan indirmek ne gibi bir katkı... View Post
Merhaba arkadaşlar, Neler oluyor bu forumda anlayamıyorum,sürekli mod lara şikayetler ! yok efendim onu banlayın bunu silin yahu bırakın artık bu gibi... View Post
Arkadaşlar az önce samsung dışı bir ürün hakkında bir gönderi attım ama gönderim silindi neden böyle oluyor?🤔 View Post
Galaxy telefonunuzun One UI 7'yi ne zaman almasını bekliyoruz (Android 15) Bu noktada Samsung bile Galaxy S25 dışındaki cihazlar için kararlı One... View Post
Bu Elemandan Kurtulmanın bir yolu yok mu? Verileribi sildim izinleri kaldırdım pili sınırladım Devre dışı bıraktım ve güncellemeleri kaldırdım ama... View Post
amazon'dan Samsung store gönderimli elektromanya satıcısından alacağım sahte olma ihtimali yoktur öyle değil mi? 1234 lira çünkü. Düz 45watt mi... View Post
User | Likes Count |
---|---|
391 | |
378 | |
374 | |
344 | |
287 |
User | Count |
---|---|
10 | |
9 | |
8 | |