Original topic:

Elma değişikliye gidiyor sanırım. Samsungta değişmesi lazım mı?

(Topic created on: 01-13-2025 10:17 AM)
437 Views
KediDostum
Expert Level 3
Options
Diğer

image

7 Comments
axaxax
Active Level 8
Diğer
Samsungun tasarımı bence güzel sade çoğu kişi değişmesi gerektiğini söylüyor ama değişmemeli elmanın yaptığı değişiklikte çok kötü olmuş yıllardır kameraların yerlerini değiştirip duruyordu şimdide böyle saçma bişeye geçmiş 😂
thatS25
Expert Level 4
Diğer
Elma böyle yapacağına eskisinde kalsın daha iyi.
ᴅnz
Expert Level 5
Diğer
Kamera tasarımları markajın hangi marka olduğunu belirtir bu yüzden kamera tasarımı aynı kalmalı ve bence 🍎 da aynı kalacak
CGRZBN
Expert Level 5
Diğer
Apple 17 serisiyle bu değişikliğe gidecek doğru. Bir çok kaynakta geçiyor zaten. Kamera dizilimi bu şekilde üstte ve yatay olacak. Pixel serisi gibi. Senin attığın dahil bir çok konsept tasarım var ama tam olarak nasıl olacağı nasıl bir kamera adası nasıl bir tasarım olacağı belli değil henüz. Kesin olan tek şey üst kısma yatay olarak konumlanacağı. Samsungda bence değiştirmeli. Bi yerden sonra sıkıcı gelmeye başlıyor çünkü. Mesela iPhone 11 ile birlikte şu anki tasarıma geçmişti o zamanda insanlar ocağın gözleri gibi olmuş falan diyip hiç beğenmiyolardı şimdi de şu anki tasarım daha iyi böyle kalsın diyolar. Ama yeni tasarımada kısa sürede göz alışacak ve benimsendikten sonra yine bi tasarım değişikliği zamanı gelince yine bu güzel işte kalsın diyecekler. Yeni model bi telefon alındığında nasıl ki donanım olarak bazı değişiklikler ekstra özellikler bekleyip yeni olduğunu hissetmek istiyosak tasarımda da bu böyle. Yeni ve farklı bi telefon kullandığımızı hissetmemiz lazım diye düşünüyorum. Bu yüzden bence en fazla 3 senede bir her marka tasarımını elden geçirmeli
Anonymous
Not applicable
Diğer
Eski Tasarımını Tercih Ederim Elmanın (:
ForGalaxyUser
Active Level 10
Diğer
Samsung dan nasıl birsey istiyorsun mesela telefonun ortasında kocaman siyah bir kamera stili mi
KediDostum
Expert Level 3
Diğer
😂 samsung zoomdaki kamera