Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Arastırmama göre hazıran basında 20 bin tl olan limit 30ile 40 bin onlması bekleniyor 12 ay taksit limiti View Post
One UI 8.5 ne gibi yenilikler getirecek ? View Post
Bağlı kablo kaç Watt? Ya da kaç Amper? View Post
Merhaba, buds 4 pro kulaklık aldım. İlk aldığımda a36 cihazım vardı onunla kullandım ilk bağlandım bir sorun sıkıntı olmadı. Daha sonra s25 fe... View Post
HarmonyOS bu video View Post
Microsoft, arayüz gecikmelerini azaltmak için Low Latency Profile adlı yeni bir performans özelliğini test ediyor. ⚡ CPU, belirli işlemlerde 1-3... View Post
Bu cihazı MertGalaxyA36 üyemiz istemiştir. Galaxy C5 📱Ekran ve Tasarım Ekran: 5.2 inç, Super AMOLED panel.Çözünürlük: Full... View Post
Hepsiburada üzerinden Buds 4 satın aldım, ürün geldikten sonra açtım, aynı gün kız arkadaşım ise bana Buds 4 pro almış. Kendi aldığım ürünü... View Post