cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Google Drive uygulaması güvenli midir

(Topic created on: 06-17-2022 08:12 PM)
106 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer

Arkadaşlar herkese Selamünaleyküm iyi akşamlar.

Sizce Google Drive uygulaması güvenli midir resim video ses dosyası gibi bazı şeylerimi oraya yedeklemek istiyorum Sizce güvenli midir Sizler bu uygulamayı kullanıyor musunuz ve bana kullanmamı öneriyor musunuz yoksa önermiyorum musunuz yorum yapıp fikrini belirten herkese Şimdiden teşekkür ederim.
4 Comments
Mustafa3437
Expert Level 5
Diğer
OneDrive ve Google Drive güvenlidir. Ben OneDrive kullanıyorum Samsung'la iş birliği yapmışlar galeriye direk entegre etmişler. Galeri ayarlarından eşitle diyince hepsini yüklüyor buluta. Ya da kendi istediğini de paylaş diyip yükleyebilirsin. G.Drive nasıl çalışıyor bilmiyorum android de Google'a ait olduğundan sorun olmaz bence. İki bulut uygulaması da güvenlidir.
narcosis
Expert Level 5
Diğer
Evet çok güvenlidir.. 15gb ücretsiz de alan veriyor ve ben yillardir kullanıyorum tüm fotolarım orada
SerhatErgün
Expert Level 2
Diğer
Google in uygulaması zaten güvenli
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Yerinizde olsam çok da fazla güvenmezdim çünkü google drive, onedrive gibi sistemler hacklenmeye oldukça müsait sistemlerdir zamanında herkesin gizlilik için aldığı Iphone'un icloud'u bile patlatıldığını düşünürsek çok kişisel şeyleri yüklememek mantıklı geliyor bana.