cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Telefonumda Ne Kullanıyorum? İşinize Yarar Şeyler Olabilir...

(Topic created on: 07-19-2024 05:35 PM)
774 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer

Evet dostlar bana gelen sı.k sorulardan biri de bu. Telefonunda ne kullanıyorsun? Sizlerinde faydalanabileceği şeyler olduğunu düşündüğümden bu konuyu açmış bulunuyorum.

image
İlk sayfa

Genel olarak herkesin bildiği yazılımlardan bahsetmeyeceğim elbette.

1 - Feeder

İnterneti takip etmek için kullanıyorum. RSS okuyucum. Açık kaynak kendisi

2 - Anytype

Hayat defterim diyebilirim bütün notlarım bu uygulama içerisinde. Açık kaynak kodlu sevdiğim bir uygulama

3 - K9 - Mail

Firefox geliştiricisi Mozilla'nın geçtiğimiz aylarda satın aldığı açık kaynak bir mail istemcisi

4 - eBoox

Korsan veya legal tüm e kitaplarımı barındırdığım uygulama. Bu açık kaynak değil maalesef

5 - Brave Nightly

Geliştirici araçları yoğunluklu olduğundan tercih ettim. Ana tarayıcım Firefox Nightly. Her ikisi de açık kaynak kodlu

6 - GitHub Mobile

Resmi GitHub Android sürümü. GitHub Microsoft'un çatısı altında bulunan bir şirket. Kodlarımı hızlıca git ağı üzerinden yönetmemi sağlıyor. Yine kendisi açık kaynak kodlu

7 - DioHub

GitHub mobilin özellikleri WEB sürümüne kıyasla berbat. DioHub'da açık kaynak kodlu modern bir GitHub WEB deneyimi sunuyor

image

8 - Stremio

Kendisi hakkında bir konu hazırlamayı düşünüyorum. Korsan kullanım içinde eklentileri mevcut olsa da ben Disney+, Netflix ve Amazon Prime üyeliklerimi bağlayıp kullanıyorum. Filmleri toparlayıp tek bir yerde sunuyor. Açık kaynak kodlu olduğu için güvenebiliyorum

9 - Ente Auth

Muazzam bir uygulama. Google Auth'a göre bence çok daha iyi. Yine ve yine açık kaynak kodlu

10 - Bitwarden

Şifre yöneticim. Kendi sunucuma bağlı. Bu da açık kaynak kodlu 

11 - Add.io

Tek seferlik mail uygulamam. Yanlış hatırlamıyorsam 25₺ gibi bir ücreti vardı. Açık kaynak kodlu fakat Play Store sürümü ücretli 

12 - PixelLab

Çok **bleep** olmasa da hızlıca tek renk arka plan silmek için kullanıyorum. 3D yazı gibi özellikleri de bulunuyor. Bu açık kaynak değil maalesef 

image

13 - Wattpad

Amatör ve profesyonel çevrimiçi kitap uygulaması. Severek kullanıyorum. Ülkemizde henüz erişime kapalı olduğu için Proton VPN ile kullanıyorum. Bu da tescilli bir yazılımdır açık kaynak değildir

14 - Proton VPN

Sadece Wattpad için indirdim. Ancak Proton'un diğer ürünlerini de çok severim. Bu da tescilli bir yazılım 

15 - MYT 

Yerel müzik indirmek için kullanıyorum ama ne yaptığını bilmiyorum çokta tavsiye etmem güvenli olmayabilir

16 - Libreoffice Viewer

Telefonumda belge görüntüleme ve düzenlemek için kullanıyorum. MS Office için açık kaynak alternatif

17 - VLC

İnternet akışlarını cihazımda izlemek için kullanıyorum. Yine açık kaynak kodlu

18 - RS File Manager

Modemimde bir USB takılı sunucu haline getirdim ve telefonumda erişmek için kullanıyorum. Zorunlu olarak kullanıyorum daha iyi bir alternatif bulabilirsem değiştireceğim. Tescilli bir yazılım

Evet dostlar ben cihazımda bunları kullanıyorum. Sizler neleri deneyeceksiniz? İlginizi çeken şeyler var mı?

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Members bı başka hocam parlıyor

View solution in context

Solution
BurakTunç
Expert Level 5
Diğer
Google bana sponsor olmalı.😃1721401477378.jpg1721401477439.jpg

View solution in context

Solution
S24UltraSever
Active Level 7
Diğer
Bir şey soracağım s pen ile ders calısmak icin bir uygulama var mı ?

View solution in context

0 Likes
22 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Members bı başka hocam parlıyor
Anonymous
Not applicable
Diğer
İsminin yasak olduğu bir yazılım daha var onun yanında 😅. O da açık kaynak kodlu
Anonymous
Not applicable
Diğer
Muhteşem ikili 😂
Anonymous
Not applicable
Diğer
Kesinlikle hocam 😅
Solution
BurakTunç
Expert Level 5
Diğer
Google bana sponsor olmalı.😃1721401477378.jpg1721401477439.jpg
Anonymous
Not applicable
Diğer
😂 bune yaa
BurakTunç
Expert Level 5
Diğer
Dur bitmedi bir de bunlar var.😅 Screenshot_20240719_181727_watch_1000021066_1721402250.pngScreenshot_20240719_181759_Samsung Members~2_1000021068_1721402378.png
Anonymous
Not applicable
Diğer
😂
Anonymous
Not applicable
Diğer
😅😅😅