cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Diğer

Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post

Posted by Moderator      in  Diğer

Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız.   Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm.   Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post

Posted by      in  Diğer

RTX4050 Ekran Kartı 24 GB RAM kullanıyorum i5 işlemci. 200-300 FPS aldığım oyunlarda FPS drop yemeye başladım. Laptop yeni daha 1 hafta bile... View Post

Posted by      in  Diğer

Samsung internet,brave ve Chrome yi denedim brave çok hoşuma gitti kullanmam bir sıkıntı oluşturur mu yani brave güvenli midir (bide sizin... View Post

Posted by      in  Diğer

Otobüs kartımı kılıfın içine koyup telefonu otobüsteki cihaza yaklaştırınca kartı okur mu? Kılıf kartı okumayı engeller mi?   (Kılıfım şeffaf değil,... View Post

Posted by      in  Diğer

Tabletimi windows 11 olan bilgisayarıma baglayamadım dex modu sanırsam kaldırılmıs bi türlü ekranı bilgisayara yansıtamadım nasıl yapacam   View Post

Posted by      in  Diğer

Turkcell Superbox kullanan arkadaşlar var mı? Olumlu ve olumsuz yönleri nedir? Önerir misiniz? View Post