Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Merhabalar Android Auto'da YouTube izlenebiliyor mu bir yolu var mı? Samsung s22 var. View Post
loglogdan batarya sağlığına bakıyordumda View Post
Bugün yapılan saygısızlığa karşı susmuycam ve buranın modları hakkında gereken şikayeti ileteceğim Samsung koreye nereye olursa. Siz en ufak lafta... View Post
Arayüzü ve kullanım kolaylığı olarak hangi arayüz one ui'ye benziyor ? Samsung'a benzer kullanım kolaylığı sunan başka model var mı View Post
Arkadaşlar telefon soğutucu almıştım onu kardeşime hediye ettim memo cx06 yı almıştım şimdi yenisini almak istiyorum amazondan kulaklık sipariş... View Post
Artık bölünmüş ekranda uygulama seçerken, açık uygulamaların simgesi yerine içeriği görünüyor. Game Booster artık varsayılan olarak bir çubuk... View Post
Sizin fikrinizi merak ediyorum, A55 one uı7 pazartesi gelir mi(yarın) yoksa uzar mı View Post
Herkes telefon modelini yazıp memnun olup olmadığını söylesin (isterseniz) View Post
Videoda biraz kasıyor gibi ama aslında kasmıyor normal kullanımda. Artık uygulamadan çıkarken de animasyon var. Ancak artık Ayarlar uygulaması, tahmin... View Post
Bildiğiniz üzere instagrama son gelen güncelleme sonrası aşırı pil kullanımı ve ısınma yapmaya başladı. Bunun çözümü ise play store'dan instagram... View Post
User | Likes Count |
---|---|
518 | |
490 | |
339 | |
327 | |
289 |
User | Count |
---|---|
21 | |
20 | |
9 | |