Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Malum operatörde çark çeviriyorum. Ne zaman çevirsem bu uyarıyı veriyor. TOBi'ye de giremiyorum. Ne yapmam gerek? View Post
Öncelikle şunu söyleyeyim. Bu programda NFC ile ödeme yapmak için yurtdışından alınmış bir karta sahip olmanız gerekiyor. Çünkü BDDK mevzuatları... View Post
Herkese iyi Akşamlar dilerim öncelikle konudan bağımsız ama ReVanced'dan bunları indirmek istiyorum sizce güvenlimidir virüs vs girermi? View Post
Sanki bunun başka bir tasarımı vardı gibi geldi bana, Oneui6 da ki gibi duruyor şuan. Yoksa hep mi böyle View Post
Arkadaşlar tarih aralığı değil de bugün yani 9 Mayısta kullandığım İnterneti görebilir miyim? View Post
Birçok kişi bilir ki benim pil sağlığı testinde uyarı veriyordu ve pil sağlığım düşüktü Oneui6.1 Fakat Oneui7 de bir test edeyim dedim ve böyle... View Post
A dan Z ye kadar View Post
User | Likes Count |
---|---|
731 | |
517 | |
497 | |
454 | |
384 |
User | Count |
---|---|
26 | |
18 | |