Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Merhabalar,S24 Ultra kullananlardan biri olarak yeni güncellemeyi(One UI 7) yapalı baya bir uzun zaman oldu fakat hala bir çözümünü bulabilmiş değilim... View Post
Arkadaşlar bir sorum olacaktı samsungun smart switch uygulamasıyla eski telefonu yeni telefona aynı şekilde aktarabiliyoruz ya hani acaba eski... View Post
Her Bluetooth açtığımız zaman karşımıza çıkan bu pencereyi nasıl devredışı bırakabiliriz 😊 View Post
Ben pubg oynicam yüksek performans li Bi cihaz arıyorum redmi not 13pro 4gmi iphone xs maxmi View Post
Samsung Pass kaldırıldığı için Türkiye'de otomatik doldurma özelliği kullanılamıyor. Bunun bir çözümü olmayacak mı? View Post
Açıkçası forumu işgal ettim gibi oldu biraz ama hazır çevrimiçi sayısı çokken sorayım. Buds 3 Pro kullanan var mı ve daha önceki serilerde de birçok... View Post
Sonunda geldi arkadaşlar! İşin geyiği bir yana, One UI 7 güncellemesini nasıl buldunuz ve aylarca beklediğinize değdi mi sizce? Ben başarılı bir... View Post
Belki bu yazı bazılarına gereksiz gelebilir ama belirtmek istiyorum: Bu platform, insanların cihazlarıyla ilgili sorunlarını paylaşıp çözüm bulduğu... View Post
User | Count |
---|---|
18 | |
15 | |
15 | |
13 | |
10 |