cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 3 Pro alınır mı?

(Topic created on: 05-01-2025 01:17 AM)
208 Views
enteIferidun
Expert Level 5
Options
Diğer

Açıkçası forumu işgal ettim gibi oldu biraz ama hazır çevrimiçi sayısı çokken sorayım. Buds 3 Pro kullanan var mı ve daha önceki serilerde de birçok kullanıcının bildirdiği kulak kaşıntısı/akıntısı/alerjisi problemi devam ediyor mu? Şu an uygun fiyatlı diye aldığım Buds FE'de birkaç aydır bu sorunu küçük çaplı da olsa yaşıyorum ve kullanımda rahatsız ediyor açıkçası. Şu ana kadar kullandığım en rahat kulaklık JBL'in 50 liralık kablolu kulakiçi kulaklığıydı, onun gibisini bulamadık 🫠

17 Comments
kagannn
Active Level 8
Diğer
Silikonlu kulaklıklarda illa kaşıntı ve akma gibi problem oluyor. Onun haricinde kullanıyorum memnunum yani ama bu yüksek fiyata da değer mi bilmiyorum. Ekosistem için belki.
enteIferidun
Expert Level 5
Diğer
Açıkçası tasarım olarak oldukça ilgi çekici duruyor ama özellikle Samsung'un silikonlarında zannımca daha çok yaşanan bir sorun bu. Buds FE'nin silikonunun hala burun delen rezil bir kokusu var. Ama bu soruna çözüm olarak hangi markaya yönelebilirim bilmiyorum.
0 Likes
kagannn
Active Level 8
Diğer
Silikon konusunda bak buda 3 pro gerçekten iyi. Orada kalitesini belli ediyor. Tasarımı da çok güzel. Hele gri olan müthiş. Arkadaşım daha yeni buds fe aldı, onla buds 3 pro nun silikonları arasında dağlar kadar **bleep** var.
0 Likes
enteIferidun
Expert Level 5
Diğer
JBL'de yoktu o kaşıntı sorunu. Bu Buds FE'de daha rahatsız edici bir "**bleep**" gibi hissettiriyordu doku olarak.
0 Likes
kagannn
Active Level 8
Diğer
Bu arada bende silikonda koku falan yok.
enteIferidun
Expert Level 5
Diğer
Buds FE için mi bahsediyorsun yoksa Buds 3 Pro için mi
0 Likes
kagannn
Active Level 8
Diğer
Buds 3 pro da silikon kokusu yok. Kendim kullanıyorum.
0 Likes
symetria
Active Level 2
Diğer
Buds 2 kullanıcısım her konuda süper kokusuda yok başka marka cihazları kullandım çok cihazla en uygunu kendi marka kulaklığı diye düşünüyorum çünki çok fazla kopmalar oluyordu jbl ve hakii kullandım memnun değildim.
0 Likes
MarsHorse
Active Level 4
Diğer
Ses kalitesi çok iyi, özellikle köpük kulaklıkla çok daha iyi ama kesinlikle kılıf alın, şeffaf olunca kirleri de gösteriyor.
0 Likes